Van ontwerp naar meubel. Hoe gaat dat er bij ons aan toe? Welke processen doorlopen wij?

Green production beschikt via Inter-Fact Interiors over een kantoor met projectmanagers en werkvoorbereiders. Wanneer er een ontwerp of idee binnenkomt gaan wij altijd eerst het gesprek aan. Wat zijn de wensen en wat kunnen wij voor u betekenen? Naar aanleiding van die informatie wordt een offerte opgesteld.

Na akkoord van de offerte gaat het project of meubel de werkvoorbereiding door. Daar wordt alles geregeld wat bij het takenpakket hoort en worden de technische tekeningen gemaakt voor de productie.

Vervolgens komen de bestelde materialen voor uw project of meubel binnen en gaan wij in onze fabriek voor u aan de slag! Daarbij beginnen we bij onze machinepark. Wij beschikken over 2 zaagmachines, 2 CNC machines en 3 kantenlijmers, een spuitkabine, een vacuumtafel en een platenpers die tevens ook kan verwarmen voor thermovormen. Wanneer uw project of meubel hier klaar is wordt het materialenpakket doorgestuurd naar de meubelmakers die het meubilair met de hand in elkaar zetten!

Hierna is uw meubel klaar en is aan u de keuze of wij dit bij u afleveren en monteren of dat u het meubel zelf in de fabriek afhaalt.